Gratis verzending & retour!


5 sterren kwaliteit

Minder slapeloze nachten & uitgerust wakker worden. Echt zo'n product waarvan je denkt: had ik hier maar eerder van gehoord.

Manon

Comfortabel en goede kwaliteit. Erg blij met deze verzwaringsdeken. Hij ligt over mijn normale dekbed en ik slaap nu veel beter!

Ria

Na maanden slecht slapen op zoek naar een oplossing. Ik heb veel baat bij deze deken. Ik slaap beter en word uitgerust wakker

Dennis

Sneller, beter en dieper slapen. 100% tevredenheidsgarantie.

Met een verzwaringsdeken val je sneller in slaap, word je minder vaak wakker en verbeter je de kwaliteit van slaap. Daardoor slaap je beter, heb je meer energie, ervaar je minder stress en ben je beter in balans! Het is wetenschappelijk bewezen dat een verzwaringsdeken werkt. Maar we vinden het enorm belangrijk dat je het zelf ervaart. Daarom bieden we een unieke 100%tevredenheidsgarantie. Bij ons probeer je 100 dagen zelf een verzwaringsdeken. Ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. Zonder vragen.

Luxe kwaliteit verzwaarde deken
Een verzwaringsdeken is geen gewone deken. Het is een deken waarin extra gewicht is geplaatst. Daarbij hebben wij gekozen voor de hoogste kwaliteit. Daarom hebben wij geenkunstmatige balletjes in het deken verwerkt .Bij ons zitten er kleine, niet giftige, glazen balletjes in het deken verwerkt. Deze zijn verwerkt in vakjes van 12 x 12 cm zodat het gewicht van de balletjesgoed verdeeld blijft.

Extra zware deken geeft geborgen gevoel
Door het extra gewicht van de deken voelt je lichaam zich geborgen. Daardoor verlaagt je lichaam de aanmaak van het stresshormoon (cortisol). Juist dit hormoon zorgt ervoor dat je niet in slaap kan vallen, want dit hormoon houdt je geest bezig. En zolang je geest niet rustig is, kan je onmogelijk slapen.

Stimuleert aanmaak slaaphormoon
Omdat het lichaam zich geborgen voelt maakt het lichaam meer slaaphormoon en gelukshormoon aan. En dat is goed. Want deze hormonen zorgen ervoor dat je geest tot rust komt en kan ontspannen. En als je geest ontspannen is, kan je slapen.

Ervaringen van tevreden gebruikers
Op het internet lees je overal reacties van mensen die de verzwaringsdeken hebben ontdekt en er dol op zijn. Ze kunnen niet meer zonder! De deken zorgt er écht voor je dat je beterslaap. En dat is zo enorm belangrijk in deze tijd. Sluit je daarom aan bij de tevreden gebruikers van onze verzwaringsdekens en bestel direct jouw verzwaringsdeken. Gun jezelf die goede nachtrust.