Gratis verzending & retour!

Veelgestelde vragen

Klantenservice

Een belangrijke factor als het gaat om het kiezen van het juiste gewicht van de verzwaringsdeken, is het zogenaamde lichaamsgewicht. Dat is zeer afhankelijk van wat voor deken jij nodig hebt. Daar zit natuurlijk wel een bepaalde range in, want dit heeft ook met comfort en gemak in het algemeen te maken, dus het is niet zo dat iedereen met een gewicht van pakweg 70 kilo dezelfde soort verzwaringsdeken nodig heeft. Een uitgangspunt is dat een verzwaringsdeken ongeveer 10% van je lichaamsgewicht moet zijn. Daarvan kan je dan nog een beetje afwijken maar het is niet aan te raden om daar veel onder of boven te gaan zitten.

Bij twijfel kiezen veel mensen de zwaardere variant.

We bezorgen zo snel mogelijk. De actuele levertijd van producten vind je op de pagina van het product en zie je tijdens het bestellen.

We weten hoe vervelend het is om te weinig te slapen. We weten ook hoe hoeveel last je daarvan kan hebben. Het kan je dagelijks leven behoorlijk verstoren. Daarom willen we mensen helpen om beter te slapen en willen we iedereen de mogelijkheid geven om kennis te maken met een verzwaringsdeken.

Het is simpel: bestel een verzwaringsdeken, reken hem af en we sturen hem naar je toe. Bevalt hij je toch niet? Dan mag je hem retour sturen. Na ontvangst van de retour krijg je je geld terug. Makkelijk & Snel. Zonder vragen.

Voor het retourbeleid raadpleeg: https://veilura.com/policies/refund-policy

De verzwaringsdeken zelf kan je niet wassen. Deze kan je schoonmaken met een vochtige doek met koud water.

Er is veel wetenschappelijk onderzoek geweest naar verzwaringsdekens. Meerdere studies hebben de positieve effecten van verzwaringsdekens laten zien. Bij meerdere ziektebeelden. Voor meer informatie bekijken ons blog.

De dekens zijn in principe bedoeld voor 1 persoon. Ze zijn wel te gebruiken voor 2 personen maar dan is het gewicht meestal niet optimaal. Als je beiden gebruik wil maken van een verzwaringsdeken, kan je er beter 2 bestellen. Zo heb je ook altijd het juiste gewicht.

Op de contactpagina vind je al onze gegevens.

De betaalmethodes worden getoond tijdens het bestellen. Welke methodes voor jou mogelijk zijn hangt af van het land waar je woont. Voor alle landen accepteren we de meest gebruikte betaalmethodes.

De originele factuur ontvang je digitaal. Heb je hem niet ontvangen? Neem dan contact met ons op..

Graag bespreken we de mogelijkheden met u. Neemt u contact met ons op zodat we uw wensen kunnen bespreken.